Zoekmachine positionering

Zoekmachine positionering is tegenwoordig niet meer weg te denken. 85% van de Nederlandse bevolking oriënteert zich op het internet en ook 65 plussers dragen hun steentje bij met 63%. Maar wat houdt zoekmachine positionering nou eigenlijk in?

Wat is zoekmachine positionering?

Zoekmachines werken met een algoritme en bepalen zo de posities van websites. Er zijn veel factoren waar de website op wordt beoordeeld bijvoorbeeld op het gebied van techniek, content en autoriteit. Door ervoor te zorgen dat de website hier aan voldoet kunt u hoger in de zoekresultaten bij zoekmachines zoals Google, Yahoo of Bing komen.

Wilt u weten hoe wij van uw website een marketingkanon maken?

Waarom is het interessant om u bezig te houden met zoekmachine positionering?

Het inzetten van zoekmachine positionering ‘ook wel SEO genoemd’ is een krachtige marketing tool en zorgt voor meer bezoekers op uw website. Hoe eerder u in de zoekresultaten komt, hoe eerder uw klanten u kunnen vinden.

Bij zoekmachine positionering is het belangrijk om een goede strategie te bepalen, een plan van aanpak op te stellen en bij te sturen waar nodig is. Het is een proces wat altijd speelt en belangrijk is om bij te houden. Het algoritme van zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing veranderen regelmatig. Wij van Mijn Mediamix B.V. zijn hierin gespecialiseerd en hebben meer dan 20 jaar ervaring in huis.

Hoe wij zorgen voor meer bezoekers en meer Conversie?

We beginnen bij een trefwoordanalyse en een trefwoordadvies, vervolgens maken we een scan van uw website om te kijken of we nog verbeteringen kunnen ontdekken op het gebied van techniek en conversie, we schrijven de teksten zodat het interessant is voor de zoekmachines om ze te lezen, we implementeren het in de website en last but not least; we monitoren hoe de trefwoorden zich positioneren in de zoekmachine en wat de bezoekers doen. Dit is heel belangrijk want als er wel genoeg bezoekers zijn, maar  er is weinig interactie; dan moet er wat veranderd worden aan de pagina. Zo zullen wij altijd werken aan verbetering en streven wij naar het perfecte resultaat.

Websiteanalyse?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam
085-1124330

Mon Plaisir 89
4879 AM Etten-Leur
085-1124330